Я, Петр Кондратович, вызнаваю... моим листом... штож даровал есми зятя своего... - (:unkn) unknown (My University, 1512)
Petro Kondratavičiaus raštas, kuriuo savo žemę Paberžėje dovanoja savo žentui Motiejui Suščiai ir dukteriai Barborai; rašoma apie Suščiškes Maišiagaloje
Keywords: Pergamentai; Paberžė (Vilniaus rajono savivaldybė, Lietuva); Maišiagala (Vilniaus rajono savivaldybė, Lietuva)