[Laiškas] / Pozniakas (Pozniak) - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1810)
1 laiškas - dėkoja už paskolintus arklius, kuriais atvyko jo motina ir papasakojo apie dėdės reikalus; praneša, kad vykdys dėdės valią ir laukia tolesnių nurodymų.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Pozniakas (Pozniak)