[Belzo kaštelionienės Onos Konstantinienės Kristupienės Kaributienės Višnioveckienės raštas, kuriuo perleidžiama kardinolui Mykolui Steponui Radziejovskiui ketvirtą dalį jai priklausančio Gniezno arkivyskupo Jono Stepono Vidzgos palikimo] - (:unkn) unknown (My University, 1689)
Belzo kaštelionienės O. Kaributienės Višnioveckienės raštas.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai