[Laiškas] / Bužinskis (Bužyński) S. - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas apie Surviliškio baudžiauninkus bei teisminius reikalus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Surviliškis (Kėdainių rajono savivaldybė, Lietuva); Bužinskis (Bužyński), S.