In nomine domini amen. Noverint universi... quod nos, Albertus... episcopus Vilnensis... inspeximus... Alexandri...magni ducis Lithuanie... privilegium super donacione offertoriorum... per... Erasmum, prepositum Vilnensem... presentatas... - (:unkn) unknown (My University, 1503)
Vilniaus vyskupo Alberto [Vaitiekaus Taboro] raštas,kuriuo transumuoja ir patvirtina Ldk Aleksandro 1503.05.10 privilegiją Vilniaus kapitulai dėl tikinčiųjų aukų, sudėtų Vilniaus katedroje.
Keywords: Pergamentai