[Laiškai] / Marčevskis (Marczewski) Liudvikas - Juozapui Montvilai. - (:unkn) unknown (My University, 1908)
2 laiškai apie siunčiamus draugijos visuomeniniam darbui remti leidinius "Medžiaga Cholmo gubernijos švietimo klausimu" bei memorialą apie vietinį ūkį ir būsimus žemės ūkio pajamų šaltinius Lenkijoje - nuostatų projektui sudaryti.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Marčevskis (Marczewski), Liudvikas; Montvila, Juozapas, 1850-1911; Lenkija