[Laiškai] / Aleksandrovas Aleksandras, advokatas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1909)
2 laiškai dėl Gilersono bylos svarstymo vietos; apie S. Anisimovo sumanymą išleisti advokatų ginamųjų kalbų karo teismuose rinkinį; prašo atsiųsti šiam rinkiniui savo rankraštį. Yra T. Vrublevskio atsakymas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Jekaterinoslavas (vietovė); Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Aleksandrovas, Aleksandras