Atnaujinta gromata kurroj aštrey uždraudžiama yra supirkims bey kupčyste su jawais, wilna, ir wissokieis ant išlaikimo kuno reikalingais daiktais kiemuose - (:unkn) unknown (My University, 1747)
[Prūsijos karaliaus Fridricho II įsakas dėl uždraudimo bajorams, valdininkams, klebonams ir mokytojams kaimuose supirkinėti javus, galvijus, vilnas bei malkas ir jomis prekiauti].
Antraštė šiuolaikine rašyba: Atnaujinta gromata, kurioj aštriai uždraudžiama ...
Keywords: Ediktai; Prūsijos valdžios įsakai