Regestr wybierania cynszow z włośći Hoduciskiey. - (:unkn) unknown (My University, 2015)
Adutiškio valdų kaimų valstiečių ir jų činšo mokesčių suvestinė.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai