Dokumenta Gronopolskie na Przykuple Bohdanance podluj Regestru w 1784 r. sporządzonego. - (:unkn) unknown (My University, 1700)
Granapolio dvaro dokumentai, susiję su Bagdononių pripirkimu: testamentai, bylos dėl pievų, užstatų ir intromisijų aktai. Liečia Jacunskius, Stravinskius, Hridzevičius, Geištorus, Rainickius ir kt. žemvaldžius.
Keywords: Rankraščiai; Riomerių šeimos aktai