[Laiškai] / Matuševičius (Matuszewicz) Mikolajus, gydytojas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University)
4 laiškai apie siunčiamus pinigus už "Tygodnik lekarski", "Pamiętnik towarzystea lekarskiego" ir už knygas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Matuševičius (Matuszewicz), Mikolajus