[Globėjų paskyrimo aktas našlei Ašmenos pav. žirgininkienei Felicijonai Kelpšaitei Šimkovičienei ir jos sūnui]. - (:unkn) unknown (My University, 1705)
Išrašas iš Ašmenos pavieto pilies teismo knygų.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai