[Granapolio dvaro aktai]. - (:unkn) unknown (My University, 2020)
LDK Tribunolo dekretų išrašai, šaukimai į teismus, išrašai iš Trakų pavieto knygų, pakvitavimai. Liečia Stravinskių žemės valdymo reikalus.
Keywords: Rankraščiai; Lietuva; Trakų kraštas (Lietuva); Riomerių šeimos aktai