[Dėl Vecpilio (Altenburgo, Latvija) bažnyčios valdų nuomos]. - (:unkn) unknown (My University, 1834)
Išrašas iš Vilniaus konsistorijos knygų dėl 1834 m. Juozo Sandavičiaus su nuomininku Fridrichu Vilhelmu Antonovičiumi sudarytos ir patvirtintos sutarties išnuomoti Vecpilio (Altenburgo) bažnyčiai priklausančias valdas 53 m.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai