[Laiškas] / Chšanovskis (Chrzanowski) Boleslovas - Juozapui Montvilai. - (:unkn) unknown (My University, 1909)
1 laiškas apie savo visuomeninę veiklą dvišalio kredito draugijoje, iš Varšuvos prekybos banko pasiimtus dokumentus dėl darbo suradimo Peterburge. Yra jį rekomenduojančių asmenų sąrašas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Montvila, Juozapas, 1850-1911; Drugie Warszawskie towarzystwo wzajemnego kredytu; Varšuva (Lenkija); Sankt Peterburgas (Rusija); Chšanovskis (Chrzanowski), Boleslovas