[Su Gardino pavietu susijusių dokumentų rinkinys] - (:unkn) unknown (My University, 1637)
Išrašai iš Gardino pavieto pilies ir žemės teismų, Vyriausiojo Lietuvos Tribunolo knygų, Lenkijos karaliaus ir Lietuvos didžiojo kunigaikščio Jono Sobieskio ir įvairių kitų asmenų raštai, Gardino paviete esančių palivarkų, vienuolynų inventoriai.
Keywords: Gardinas (Baltarusija)