[Laiškai] / Ujeiskis (Ujejski) Juzefas, lenkų literatūros istorikas - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1912)
2 laiškai dėl biografinių žinių apie Liudviką Krulikovskį ir jo studijas Varšuvos universitete 1822-1827 m.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Ujejski, Józef, 1883-1937; Bieliński, Józef, 1848-1926; Uniwersytet Warszawski