„Od księžy Mateusza Szatyńskiego kanonika Wileńskiego... w sprawie Białeckich małžonków proieduiących o rozwod... zalecenie“ - (:unkn) unknown (My University, 1815)
Vilniaus kan. Mato Šatinskio ir deleguoto komisoriaus M. Žmuideckio raštas E. Einikiui, kad Bialeckių kai kurie skyrybų bylos dokumentai būtų persiųsti komisoriams.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; rankraščiai