Atkartuotas ir aštrintas karališkas apsakimas, kad ubbag-žydai, kurrie po swietą bastosi sennus drabužus nusipirkdami ir parduodinėdami į žemmes maloningiausojo musų karalaus [...] - (:unkn) unknown (My University, 1738)
[Prūsijos karaliaus Frydricho Vilhelmo įsakas, draudžiąs įsileisti į Prūsiją žydus, prekiaujančius skarmalais].
Antraštė šiuolaikine rašyba: Atkartotas ir aštrintas karališkas apsakymas ...
Keywords: Prūsijos valdžios įsakai; Ediktai