[Laiškas] / Kamenska (Kamienska) Bronislava, literatė, rašytoja - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
1 laiškas apie parankinę literatūrą, reikalingą archeologiniame darbe, kasinėjant pilkapius.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Bieliński, Józef, 1848-1926; Kamenska (Kamienska), Bronislava