[Laiškas] / Jankovskis (Jankowski) Ježis, poetas ir žurnalistas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1912)
1 laiškas iš "Tydzień" redakcijos apie siunčiamą "Tydzień" prospektą ir šio leidinio prenumeratą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Jankovskis (Jankowski), Ježis