[Laiškas] / [Krigeris]-Voinovskis (Kryger-Woynowski) Benediktas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1907)
1 laiškas apie paskaitos skaitymą Lodzėje, lėšų už ją paskyrimą nuo gaisro nukentėjusiems Novyj Dvor gyventojams.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; [Krigeris]-Voinovskis (Kryger-Woynowski), Benediktas; Lodzė (Lenkija)