[Ašmenos dekano raportas Vilniaus vyskupijos konsistorijai dėl krikšto metrikų]. - (:unkn) unknown (My University, 1841)
Dėl Vincento Ivaškevičiaus krikšto metrikų, užrašytų Trobų bažnyčios metrikose, patvirtinimo.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai