[Laiškas] / Mickevičiova-Malevska (Mickiewiczowa-Malewska) Marija - Julianui Ticijui. - (:unkn) unknown (My University, 1890)
1 laiškas prašo atsiųsti jos šešuro poeto Ad. Mickevičiaus autografų, kurie reikalingi jos vyrui Vladislovui Mickevičiui, rašančiam tėvo biografinę apybraižą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Ticijus, Julijonas, 1820-1898; Mickiewicz, Adam, 1798-1855; Mickiewicz, Władysław, 1838-1926; Mickevičiova-Malevska (Mickiewiczowa-Malewska), Marija