[Teismo sprendimas, kuriuo priteisiama išieškoti iš Ašmenos pavieto totoriaus Jono Bogdanovičiaus pinigų sumą už laiku negrąžintą skolą Jokūbui Nemirai]. - (:unkn) unknown (My University, 1629)
LDK Vyriausiojo tribunolo sprendimas.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai