In nomine domini amen. Per hoc praesens... instrumentum... sit notum... infra sessionem in sacra synodo dioecesana per... - (:unkn) unknown (My University, 1563)
Notarinis aktas, informuojantis apie Vilniaus vyskupo sufragano Jurgio Albinijaus sprendimą atsisakyti savo pareigų vyskupijos dvasininkų suvažiavime
Keywords: Pergamentai; Albinijus, Jurgis, apie ar 1510-1570; Vilniaus katedros kapitula; Vilnius (Lietuva)