[Laiškas] / Biliteris (Billiter) J. C. - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1815)
1 laiškas dėl ieškomo darbo.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Meijenas (Meilen) (Šveicarija)