Wypisy. - Metryk slubnych Kosciolow parafialnych Rzymsko-Katolickich Dekanatu Pružanskiego od roku 1840... - (:unkn) unknown (My University, 1840)
Pružanų dekanato 1840 m. vedybų metrikų knyga.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus arkivyskupijos kurija - Rankraščiai