Inwentarz całego dekanatu Oszmianskiego. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
Ašmenos dekanato Salų, Trobų, Varnionių, Astravo, Krėvos, Ašmenos, Gudagojaus, Norviliškių, Surviliškių, Daniušavos, Smurgainių, Žiupronių, Alšėnų (Galšios), Lasko, Gervėčių ir Graužiškių parapijų inventorius: bažnyčios, jų rakandai ir drabužiai, klebonijų turtas, žemė, pajamos, baudžiauninkų ir jų prievolių sąrašai, klebonijų bibliotekų aprašymai, nuostatai baudžiauninkams.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai