[Jefimo Volko, Švalkūniškės kaimo (Adutiškio dvaras) nuomininko, skundas]. - (:unkn) unknown (My University, 1826)
Skundas, kad dvaro administratorius Dronževskis nutraukė nuomos sutartį. Taip pat prijungtas Adutiškio klebono raportas Vilniaus kapitulai dėl šio skundo.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai