[Laiškai] / Sapiega Mykolas Antanas - Juozapui Sapiegai. - (:unkn) unknown (My University, 1743)
2 laiškai vyskupui apie išvykas į seimelius, visomeninius reikalus, reikalingų dokumentų paieškojimą archyvuose ir šiam darbui siunčiamą stalininką Potockį; Lucko vyskupo išsiuntinėtus pranešimus bažnyčioms dėl Bockų klebono; reikalus su Sandomiro vaivada, Dubno valdų pirkimą. Minimas Jundzilas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sapiega, Juozapas Julijonas, 1708-1754; Sapiega, Mykolas Antanas; Luckas (Ukraina); Sandomieras (Lenkija)