In nomine dei ... amen... Nos, Stephanus ... rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae... significamus... quomodo... - (:unkn) unknown (My University, 1576)
Ldk Stepono Batoro raštas, kuriuo patvirtina visas teises ir laisves, duotas Vilniaus miestui ankstesnių Lietuvos didžiųjų kunigaikščių.
Keywords: Pergamentai