[Laiškas] / Rumbovičius (Rumbowicz) Henrikas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1900)
1 laiškas dėl nesuteiktos reikiamos informacijos ir iš Kijevo gauto Grozos laiško persiuntimo.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Rumbovičius (Rumbowicz), Henrikas; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Kijevas (Ukraina)