Regestr sthanowienia... - (:unkn) unknown (My University, 1566)
Strešino pilies, miesto ir valsčiaus inventorius.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Strešinas (Žlobino rajonas, Baltarusija)