Wypisy metryk chrzestych, slubnych, umarlych kosciolow parafialnych r-k. dekanatu Pružanskiego od roku 1845 ... - (:unkn) unknown (My University, 1845)
Pružanų dekanato parapijų bažnyčių 1845 m. krikšto, jungtuvių ir mirties metrikinių išrašų knyga
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus arkivyskupijos kurija - Rankraščiai