[Сборникъ разныхъ документовъ юридическаго содержанiя] - (:unkn) unknown (My University, 1569)
Išrašai iš LDK Vyriausiojo tribunolo, Valkavisko, Mstislavlio, Vilniaus, Minsko, Oršos, Brastos, Gardino, Naugarduko, Breslaujos, Ašmenos ir Lydos pavietų teismų knygų, kvietimai į teismus. Bylos, susijusios su skundais, yra Smolensko vaivados Vasilijaus Tiškovičiaus testamentas. Minimi: Sapiegos, Sienenskiai, Suchodolskiai, Chreptavičiai, Tiškevičiai, Stetkevičiai, Loknickiai, Polubenskiai, Podbereskiai, Kenstortai, Rimvydai, Seniavskiai, Bržostovskiai, Vilčekai, Kotiolai, Zaborovskiai, Pacai, Ivanovskiai, Kuncevičiai, Kozlovskiai, Senkevičiai, Borkai ir kt., Berezos kartūzų vienuolynas, Bychavo Laterano reguliariųjų kanauninkų vienuolynas, Gardino (kuri?) Romos katalikų bažnyčia, Myšos jėzuitų vienuolynas, Slanimo Laterano reguliariųjų kanauninkų vienuolynas.
Keywords: Tiškevičius, Vasilijus, Palenkės ir Smolensko vaivada, 1492-1571; Gardinas (Baltarusija)