Uwagi nad Pismem. Krótkie zastanowienie nad Istotami źyiącimi osobliwie nad źyciem człowieka. Wiadomość Naukowa na Miesiąc Styczeń 1820 Roku... - (:unkn) unknown (My University, 1818)
Referatai.
Keywords: Rankraščiai