[Laiškai] / Gelenteris (Gelenter) Simonas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1925)
3 laiškai apie dviejų ginamųjų kalbų atsiuntimą spaudai rengiamam advokatų ir prokurorų kalbų rinkiniui.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Gelenteris (Gelenter), Simonas