In nomine domini amen... nos, Paulus, episcopus Vilnensis duxque Holsanensis... significamus tenore presentium... - (:unkn) unknown (My University, 1543)
Vilniaus vyskupo Povilo Alšėniškio raštas, kuriuo įkuria koplyčią Vilniuje, sode prie vyskupų rūmų, kur buvo nukankinti pirmieji pranciškonai, ir užrašo išlaikymą tos koplyčios kunigams
Pasirašė: Paulus episcopus Vilnensis. Pergamento kairioji paraštė ir dešinioji pusė pelių sugraužta. Invokacija didesnėmis raidėmis. Trūksta buvusio prikabinamo antspaudo. Pagal R. Jaso "Pergamentų katalogą", įrašo Nr. 462.
Keywords: Pergamentai; Alšėniškis, Paulius, apie 1486-1555; Pranciškonai (ordinas); Vilnius (Lietuva)