[V.Jurevičiaus ir Vilniaus kapitulos pareigūno pastabos]. - (:unkn) unknown (My University, 1819)
Pastabos liečia Jasevo ir Adutiškio valdų ūkinius reikalus.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai