[Laiškai] / Kondratovičius (Kondratowicz) Liudvikas, pseud. Vladislovas Sirokomlė, poetas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
5 laiškai apie J. Bielskio poezijos, kitų veikalų vertimus, rinkinio "Gawędy i rymy ulotne" korektūrą, pinigines sąskaitas. Minimas V. Pšibilskis.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Kondratovičius (Kondratowicz), Liudvikas; Syrokomla, Władysław, 1823–1862; Zawadzki, Adam, 1814-1875