Книга на записку помонастырских процентов... - (:unkn) unknown (My University, 1850)
Vilniaus konsistorijos buvusių vienuolynų valdų procentų registracijos knyga.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai