[Laiškai] / Zavadskis (Zawadzki) Juozapas (sūnus), Kijevo spaustuvininkas, knygyno savininkas - Feliksui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1860)
2 laiškai - praneša apie išsiųstus 1000 rub., rašo apie spaustuvės darbą, spausdinamus Andriaus Podbereskio veikalus, žada nusiųsti paštu naujai nupirktą jo rankraštį; skundžiasi, kad žmonės skursta, todėl mažiau sudaro sutarčių su spaustuve, mažiau gavo pajamų už knygas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zavadzkis, Juozapas, 1818-1886; Zawadzki, Feliks, apie 1824-1891