Boleslovas Styra : literatūros rodyklė - (:unkn) unknown (Lietuvos TSR mokslų akademijos centrinė biblioteka, 1983)
Fizikos ir matematikos mokslų daktaro, profesoriaus Boleslovo Styros bibliografijos rodyklė apima jo visuomeninės ir mokslinės veiklos laikotarpį nuo 1939 metų iki 1981 metų imtinai. Rodyklė informuoja apie profesoriaus parašytas knygas, straipsnius, referatus, mokslo, mokslo populiarinimo ir visuomeniniais klausimais, atskleidžia jo kaip mokslinių darbų redaktoriaus, disertanto mokslinio vadovo ir konsultanto veiklą. Rodyklės pradžioje nurodytos pagrindinės gyvenimo ir veiklos datos. Knygą sudaro 4 skyriai. Knygų, straipsnių, referuotų straipsnių, recenzijų antraštės išverstos į rusų kalbą. Leidinio pabaigoje pateikta abėcėlinė pavardžių rodyklė.
Pap. antr.l. antr.: Болеслав Стыро
Keywords: Bibliografijos rodyklės