[Laiškai] / Petrusevičius (Petrusewicz) Kazimieras, teisininkas, darbininkų judėjimo veikėjas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
17 laiškų apie 8 kareivių, pagrobusių ginklus iš Nesvyžiaus ginklų sandėlio ir 3 vežikų, vežusių ginklus, bylą (yra pavardės), bylų nagrinėjimo datas; atsisako ginti Bobruisko kareivius, pažeidusius drausmę, mini kitas bylas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Petrusewicz, Kazimierz, 1906-1982; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Nesvyžius (Baltarusija)