Zacharias -- ... sanctissimi in Christo patris... Leonis... -- [papae]... -- per... Magnum Ducatum Lithuanie... [legatus]... - (:unkn) unknown (My University, 1521)
Popiežiaus Leono X legato Zacharijo indulgencija Vilniaus gailestingųjų brolijos nariams, padedantiems laidoti mirusius Vilniuje pavargėlius.
Pergamento paraštėse ir tekste pragraužtos skylės. Trūksta buvusio prikabinamo antspaudo.
Keywords: Pergamentai; Vilnius (Lietuva); Leo X