[Laiškai] / Moravskis (Morawski) Voicechas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1853)
2 laiškai apie kunigo S. Cholonevskio religinių rankraščių (yra sąrašas) ir šv. Alfonso maldų išspausdinimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Moravskis (Morawski), Voicechas; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Chołoniewski, Stanisław, 1792-1846