[Laiškas] / Simonovičius (Symonowicz) Lucianas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1895)
1 laiškas dėl skolos grąžinimo, mirus T. Vrublevskio tetai Elenai; prisimena Tado tėvą Eustachijų Vrublevskį, bendras jaunystės dienas. Yra Pelagėjos Simonovič prierašas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Simonovičius (Symonowicz), Lucianas