[Laiškas] / Landis (Landy) H., advokatas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1907)
1 laiškas - prašo tarpininkauti, kad T. Vasertreger vyrą Izaoką, areštuotą ir ištremtą į Vilnių, grąžintų į Varšuvą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Landis (Landy), H.; Vilnius (Lietuva); Varšuva (Lenkija)