[Ašmenos pav. žemionio Kristupo Germano byla su Vilniaus pav. žirgininku Adomu Motiejumi Sakovičiumi ir jo žmona Marina Tiškevičiūte dėl pinigų]. - (:unkn) unknown (My University, 1649)
Byla dėl negrąžintos pinigų sumos.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai